• Hundeseng industrien er stor

  Det er ganske imponerende at tænke på at i Danmark findes der 599000 hunde som holdes som kæledyr, i verden er dette tal 12 millioner hunde som altså er inde hunde, som har hundeseng, hunde legetøj, hundegodbidder og alt andet som følger med det at have hund.

  Hunde industrien er gigantisk, og dette er jo selvfølgelig pga. de store tal, hvis man løst sætter tal på f.eks. hvor mange hundesenge som sælges hvert år, så må det være i nærheden af 3 millioner hundeseng, det er altså sindssygt at tænke på, men det er faktisk fakta.

  Alene i USA ser det således ud med hunde som kæledyr i 2017:

  Hundeseng

  Der kommer stille og roligt flere hunde og grafen er yderligere steget i 2018 og 2019 viser nye undersøgelser, så der er altså ekstremt mange hunde i verden og derfor er selve industrien med tilbehør til hunde også gigantisk.

  3 millioner hundesenge er jo en slat, og hvis man ganger dette tal med 500 som er middelprisen på alle senge, så snakker vi altså 1.5 milliarder kroner om året som bruges alene på hundesenge af os forbrugere, så derfor er der naturligvis også stor konkurrence mellem de forskellige hundeseng fabrikanter.

  Hundeseng fakta:

  Det er disse tal som man skal huske på når man handler hundeseng, industrien er blevet så stor at den er ren mainstream som f.eks. mange dagligvarer og de billige biler, så derfor kan man også ofte finde gode tilbud på hundesenge online, brug mindst en times tid på at surfe rundt når tiden kommer, du kan helt sikkert finde en til 50% af normal prisen hvis man gør dette.

  Det er nok pga. familien Tanny som har hele 8 hunde, at tallene er så store :) De elsker hunde og holder selvfølgelig dem derinde som deres ligestillede, det er dejligt at se en familie som dem, man bliver helt glad i låget som Nørregade ville have sagt.

  Hundekurv

  Familien Tanny brugte vores råd om hundesenge og sparede 50% per styk til de 8 hunde, hundesengene kostede normalt 1000 kroner stykket, så de sparede altså 8x500 kroner = 4000 kroner blot på vores lille simple råd, så husk nu selv at bruge det når tiden er der.

  Hundeseng i Indien:

  Hundepude

  I Indien er sådan en lækker hundeseng ganske normalt, de sparer ikke på at forkæle deres kæledyr, det må man sige, herhjemme er vi ved at komme efter det og har mange lækre hundesenge i Danmark her i 2019, men det er først de seneste år vi er begyndt at købe de virkelig fine hundesenge til vores kæledyr.

   


  2 commentaires


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique